heeft u zelf nieuws of tips?

23 oktober 2022 | Erik-Jan Berends

Gemeente Olst-Wijhe organiseert ontbijtsessie ‘Zon op Bedrijfsdak’

Voor ondernemers uit Olst-Wijhe die belangstelling hebben voor het plaatsen van zonnepanelen op hun bedrijfsdak heeft de gemeente Olst-Wijhe voor woensdag 2 november van 08.00 tot 09.30 uur een ontbijtsessie georganiseerd. De bijeenkomt wordt gehouden in brasserie Op Duur in Den Nul.

De gemeente houdt de bijeenkomst samen met het Versnellingsteam Zon van de provincie Overijssel. De experts van het Versnellingsteam vertellen onder meer over de mogelijkheden die er zijn voor zonnepanelen op bedrijfsdaken, ondanks de drukte op het energienet. Ook is er aandacht voor financieringsmogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen.

Informatie

Welkom zijn alle ondernemers in Olst-Wijhe, met name ondernemers met een bedrijfsdak van 500 vierkante meter of groter (omdat de aansluitcapaciteit bij de netbeheerder een probleem kan zijn). Aanmelden kan tot 30 oktober via: https://wonen.olst-wijhe.nl/ver-bouwen/informatiebijeenkomst-zon-op-bedrijfsdaken. Kijk voor meer informatie over ‘Zon op Bedrijfsdak’ op www.wonen.olst-wijhe.nl/zonopbedrijfsdaken.