heeft u zelf nieuws of tips?

9 november 2020 | Erik-Jan Berends

Gemeente Olst-Wijhe opent stemming voor park ‘Woeste Wijhe’

Gemeente Olst-Wijhe vraagt inwoners te stemmen op één van de drie ontwerpen die ze heeft gemaakt voor park ‘Woeste Wijhe’. Stemmen kan tot en met 29 november op www.olst-wijhe.nl/stemopwoestewijhe
Tussen de wijken Krijtenberg en Noorder Koeslag in Wijhe maakt de gemeente Olst-Wijhe een park met daarin een natuurlijke speelplek. Inwoners van de gemeente Olst-Wijhe is gevraagd om mee te denken over de invulling van het park en dat leverde leuke ideeën op. De gemeente heeft, samen met Anneke Rodenburg van Tuin en Vlinder, het beste van alle inzendingen gebruikt om drie ontwerpschetsen te maken. Het ontwerp met de meeste stemmen werkt de gemeente verder uit, zodat de uitvoerder ermee aan de slag kan. De gemeente streeft ernaar dat het park in de zomer van 2021 klaar is.

Natuurspeelplek
In het park komt ook een natuurspeelplek. Hiervoor vraagt de gemeente Olst-Wijhe kinderen, ouders en scholen uit de gemeente daarbij te helpen door ontwerpen te in te sturen. Van alle ideeën die worden ingezonden, maakt de gemeente drie ontwerpschetsen waarop op een later moment weer gestemd kan worden. Alles is te volgen op de Facebook-pagina van de gemeente Olst-Wijhe.

Meer informatie hierover staat op www.olst-wijhe.nl/woestewijhe.