heeft u zelf nieuws of tips?

3 november 2018 | Erik-Jan Berends

Gemeente Olst-Wijhe informeert inwoners over comfortabel, levensloopbestendig en duurzaam wonen

Het Holstohus aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst staat op zondag 11 november in het teken van het event Bewust Wonen en Leven.

Van 13.00 tot 18.00 uur worden bezoekers op een uitnodigende manier geïnspireerd, zodat zij kunnen kennismaken met dat wat Olst-Wijhe en omgeving in huis heeft op het gebied van comfortabel, levensloopbestendig en duurzaam wonen. Ook kunnen zij proeven hoe lekker de producten dicht bij huis zijn.

Tijdens dit gratis event zijn er tal van bedrijven, organisaties en personen in het Holstohus aanwezig die de bezoekers op een toegankelijke en soms zelfs ludieke manier wegwijs maken in de wereld van duurzaamheid en langer thuis blijven wonen. Er is muziek, bezoekers kunnen allerlei lekkers proeven en leerlingen van de Capellenborg maken een ontdekhoek voor jong en oud. Ook worden er diverse workshops gegeven en zijn er activiteiten voor kinderen. Het event wordt georganiseerd door de gemeente Olst-Wijhe in samenwerking met ut Huus.

Na het event kunnen bezoekers een hapje blijven eten in de vernieuwde eetkamer Hier is ut. Er wordt om 18.00 uur een Herfst Hoofdgerechten Buffet geserveerd. Tickets à €14,75 zijn nu al te bestellen. Kinderen eten mee voor een speciale prijs. Wees er wel snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Meer informatie over de deelnemers en de activiteiten vind je op www.facebook.com/bewustwonenenleven en www.bewustwonenenleven.nl. Hier kun je ook je ticket bestellen voor het buffet.

 

 


Foto's