heeft u zelf nieuws of tips?

22 juli 2019 | Erik-Jan Berends

Gemeente Olst-Wijhe houdt inloopbijeenkomsten kavelverkoop

De gemeente Olst-Wijhe heeft voor 9 en 10 september inloopbijeenkomsten georganiseerd voor kavelverkoop in Wijhe en in Olst.

In zowel de wijk Noorder Koeslag in Wijhe als in de wijk Zonnekamp Oost in Olst geeft de gemeente Olst-Wijhe dit najaar meerderde kavels uit. De gemeente geeft tijdens de bijeenkomsten meer informatie over de kavels, het plan, de bouwmogelijkheden en de inrichting van het gebied. Kavels zijn beschikbaar vanaf circa 80.000 euro exclusief kosten koper en inclusief 21 procent btw.

De inloopbijeenkomst Noorder Koeslag is op 9 september van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis in Wijhe. Bezoekers krijgen daar meer informatie over de tien kavels (vier kavels voor een vrijstaande woning en zes kavels voor drie twee-onder-een-kapwoningen)

Belangstellenden voor Zonnekamp Oost kunnen op 10 september tussen 19.30 en 21.00 uur terecht in het Holstohus in Olst. Op Zonnekamp Oost zijn vrijstaande kavels beschikbaar en er komen zes kavels voor drie twee-onder-een-kapwoningen.

Wie nieuwsgierig is naar de kavels kan alvast een kijkje nemen op de website Wonen in Olst-Wijhe van de gemeente: wonen.olst-wijhe.nl/bouwkavels. Vanaf de dag na de inloopbijeenkomst tot en met 27 september kunnen belangstellenden zich inschrijven voor een kavel, waarna naar verwachting een loting plaatsvindt. In de kavelwinkel van de gemeente: wonen.olst-wijhe.nl/kavelwinkelstaan alle beschikbare kavels in Olst-Wijhe die uitgegeven worden volgens het principe ‘die het eerst komt, het eerst maalt’.