heeft u zelf nieuws of tips?

20 mei 2020 | Erik-Jan Berends

Gemeente houdt digitiaal ‘vragenuurtje’ over locatie nieuw scholencluster Olst-Boskamp-Den Nul  

De schoolbesturen de Mare en mijnplein ontwikkelen in samenwerking met de kinderopvang een inhoudelijk onderwijsconcept (kindcentrum) voor de gemeente Olst-Wijhe. Als vervanging voor de inloopbijeenkomst over de locatie, die in 15 april niet doorging, houdt de gemeente Olst-Wijhe nu een digitiaal ‘vragenuurtje’.  

Als locatie voor het kindcentrum van Olst, Boskamp en Den Nul stelt het college van burgemeester en wethouders nu aan de gemeenteraad voor om een gebied ten noorden van zorgcentrum Averbergen in Olst aan te wijzen. De gemeenteraad behandelt in de vergadering van 15 juni het collegevoorstel.

Vragen

Vanwege de coronacrisis ging de inloopbijeenkomst voor inwoners in april niet door. Nu wordt alsnog de mogelijkheid geboden om vragen te stellen of een opmerking te maken over het locatievoorstel. Dit kan van 20 tot en met 27 mei via een online reactieformulier op de website www.olst-wijhe.nl/scholenvoormorgen, door te mailen naar gemeente@olst-wijhe.nl of de vraag/opmerking telefonisch door te geven via telefoonnummer 14 0570.

Antwoord

Op de website staan ook alle andere stukken die te maken hebben met het raadsvoorstel.  Op woensdag 3 juni ontvangt mensen die hebben gereageerd telefonisch of per mail een antwoord op hun vraag. Dit is afhankelijk van wat ze aangeven op het reactieformulier. De raadsstukken zijn ook op het gemeentehuis in Wijhe in te zien. Daar kan men ook een vraag/opmerking achterlaten. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 0570.