heeft u zelf nieuws of tips?

27 maart 2024 | Erik-Jan Berends

Gastvrij Wijhe viert Pasen met gouden eieren en activiteiten voor kinderen

Er liggen weer gouden eieren in de etalages van de ondernemers van Wijhe. Er kan dus weer geteld worden. Voor de drie prijswinnaars ligt er een chocolade Paashaas klaar, gemaakt door de chocolatier van Bakkerij Jolink.

De wedstrijd loopt tot en met dinsdag 2 april. Maar dat is niet de enige activiteit. Op paaszaterdag 30 maart is er nog een extra kinderactiviteit in het centrum van Gastvrij Wijhe. Dan maken de Paashaas en Paaskip hun opwachting. Zij delen heerlijke chocolade paaseitjes uit. Voor kinderen is er dan ook het nodige vermaak. Zij kunnen lekker springen op het luchtkussen bij de Bloemerije en bij Tegelhuys Wijhe. Bij Taverna de Molen 1703 kunnen ze zich tussen 10.00 en 12.00 uur laten schminken.

Telwedstrijd
Voor de eiertelwedstrijd liggen in de etalages van de deelnemende winkeliers gouden eieren met het logo van Gastvrij Wijhe. Deelnemers aan de wedstrijd hoeven alleen het totaal aantal eieren dat in de etalages ligt te vermelden op het wedstrijdformulier dat vorige week met de HuisaanHuis/Reklamix in Wijhe is bezorgd. Om het de eiertellers iets gemakkelijker te maken, staan alle deelnemende ondernemers al op het formulier vermeld.

Oplossingen
Voor mensen van buiten het dorp of voor hen die geen deelnameformulier hebben ontvangen, liggen bij DA-drogisterij Bourquin en boekhandel Jacobs & Jansen nog extra exemplaren. Deelnemers moeten hun oplossingen uiterlijk op dinsdag 2 april inleveren in de speciale Gastvrij Wijhe-bussen die staan bij de Albert Heijn, MICO Bodywear & Lef Underwear of de BONI.

De ondernemers van Gastvrij Wijhe wensen iedereen fijne Pasen.