heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
20 december 2020 | Erik-Jan Berends

Gastvrij Wijhe verricht tweede trekking in sfeervolle Langstraat

In de sfeervol verlichte Langstraat in Wijhe is zaterdag de tweede trekking verricht van de jaarlijkse stempelactie. Tien winnaars hebben te horen gekregen dat ze een lekkere taart van bakkerij Jolink hebben gewonnen.

De deelnemers B.J. Beuze, A. Hoeve, Fattam, L. Rozenkamp, L. Goudzwaard, R.E. Ros, B. Strijker, A. Voskuil, familie Veldhoen en W. Heuvink mogen gaan genieten van de plaatselijke lekkernij. Hun stempelkaarten dingen ook gewoon mee naar de grote prijzen aan het eind van de decemberactie. De eerste prijs is een cadeaubon ter waarde van 250 euro bij Frank’s Bloemenhoek. De tweede tot en met de vijfde prijswinnaar ontvangt een boodschappenpakket. Daarna volgen diverse andere prijzen ter waarde van 50 euro. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Kerstsfeer

Door de huidige lockdown hebben veel winkels de deuren moeten sluiten. Niettemin is het centrum van Gastvrij Wijhe sfeervol verlicht en heeft Starlight Holland uit Heino in de grote kastanjeboom, naast meer dan vijfduizend lichtjes, ook prachtig verlichte harten gehangen. De lichtjes en harten zijn mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.

Zo ademt het centrum toch een prachtige kerstsfeer en willen de ondernemers iedereen een hart onder de riem steken in deze lastige tijd. Maak dus op een rustig moment een lekker wandeling en geniet van de kerstsfeer en de volledig in stijl ingerichte etalages.

Stempelkaarten inleveren door de decemberactie kan nog tot en met 24 december.


Foto's