heeft u zelf nieuws of tips?

16 november 2021 | Erik-Jan Berends

Gastvrij Wijhe trakteert op de Dag van de Ondernemer

Wie vrijdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur in de Langstraat komt, wordt verwelkomd met warme chocolademelk en een lekker koekje. De ondernemers van Gastvrij Wijhe willen hun klanten op deze Dag van de Ondernemer bedanken.

‘Zonder klanten, geen ondernemers’ stellen ze. Vandaar dit gebaar én ze geven hun zaken deze dag een extra feestelijk tintje. De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland. Die vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. “Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen.”

Waarde

De Dag van de Ondernemer wordt iedere derde vrijdag van november gehouden. Het is dit jaar de zesde editie. MKB-Nederland: “Er zijn in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart.” De Wijhese ondernemers willen hun klanten bedanken voor hun loyaliteit. Wie zin heeft in chocolademelk, met of zonder koekje, is welkom bij de standjes bij De Boom of en tegenover de Boni.


Foto's