heeft u zelf nieuws of tips?

8 april 2019 | Erik-Jan Berends

Gastvrij Wijhe daagt klanten uit met eierentellen en een fotowedstrijd

De ondernemers van Gastvrij Wijhe komen in paassfeer en hebben daarom voor de periode van woensdag 10 tot en met vrijdag 19 april een wedstrijd eierentellen en een fotowedstrijd uitgeschreven. Voor de winnaars liggen smaakvolle prijzen klaar.

Meedoen is heel simpel. Gedurende de actieperiode liggen er in de winkels van de deelnemende ondernemers gouden eieren met het logo van Gastvrij Wijhe. Het aantal eieren verschilt per winkel, dus het is goed opletten. De uitdaging voor bezoekers van het Wijhese winkelcentrum is het exacte aantal te tellen. Deelnameformulieren liggen bij alle winkeliers. Ze kunnen worden ingeleverd in de speciale Gastvrij Wijhe-bussen bij Albert Heijn, MICO Bodywear & Lef Underwear en Slagerij Ruiter.

Om het de eiertellers iets gemakkelijker te maken, staan alle ondernemers op het formulier vermeld. De drie beste inzendingen vallen in de prijzen. Die worden op zaterdag 20 april, dus nog net voor Pasen uitgereikt.

De ondernemers stellen echter nóg drie prijzen beschikbaar. In het gezellige winkelcentrum staat gedurende de actieperiode een door Ygdrasil fraai geschilderde paasvoorstelling opgesteld. In het bord zit een gat ter grootte van een hoofd. Wie zijn of haar hoofd erdoor steekt, er een foto van laat maken en met #gastvrijwijhe op social media zet, dingt ook mee naar paaslekkernijen. Het bord staat tijdens de actie op verschillende plekken in het dorp.

Met deze acties willen de ondernemers de aandacht vestigen op het gevarieerde winkelhart van Wijhe. Zo komen ze zelf én hun klanten meer en meer in paasstemming, terwijl ondertussen het weer verbetert. Dus ook de terrassen gaan weer vaker open, wat een bezoek aan het centrum extra aantrekkelijk maakt.


Foto's