heeft u zelf nieuws of tips?

5 juli 2020 | Erik-Jan Berends

Gaan leerlingen uit Olst-Wijhe de strijd aan tegen energieverspilling?

In het educatieve project de e-BATTLE gaan leerlingen van Overijsselse basisscholen de strijd aan met energieverspilling. Gewapend met een zelf opgezette energiebesparingscampagne inspireren zij hun medeleerlingen, ouders en buurtgenoten om zuinig om te springen met energie.

Zo maken zij zich sterk voor hun eigen duurzame toekomst. In de e-BATTLE gaan de scholen niet alleen de strijd aan met energieverspilling, maar ook met elkaar. Tijdens de final battle stappen de deelnemende scholen in de ring en bepaalt een deskundige vakjury wie de succesvolste campagne heeft gevoerd.

Aanmelden
Scholen uit Olst-Wijhe kunnen zich aanmelden door vóór 31 oktober een mail te sturen naar Ilse Jansen, jansen@natuurenmilieuoverijssel.nl. Er is plek voor maximaal vijftien scholen. Wie geïnteresseerd is en meer informatie wil, kijkt op de website. Voor vragen kunnen belangstellenden bij Ilse terecht. Bellen mag ook op 06-498 76 798.

Final battle 
Benieuwd hoe het er op zo’n ‘final battle’ aan toe gaat? Bekijk dan hier het filmpje van het eindevent van de e-BATTLE van 2019. In 2019 werd het eindevenement van de e-BATTLE (basisonderwijs) gecombineerd met eindevenement van Adviseurs van de Toekomst (voortgezet onderwijs).

 


Foto's