heeft u zelf nieuws of tips?

8 augustus 2023 | Erik-Jan Berends

Fotogroep Stijl exposeert ‘Oogst’ in Infocentrum Den Nul

In Infocentrum IJssel in Den Nul is van 15 augustus tot en met 12 november de expositie ‘Oogst’ te zien. De samenwerking van Fotogroep Stijl met Historische Vereniging ’t Olster Erfgoed heeft een krachtige expositie opgeleverd.

Historische voorwerpen als bijvoorbeeld de oogstjurk, een zicht en een platte pikhaak, worden gecombineerd met prachtige in fotografie gevangen beelden van ‘Oogst’. De fotografie van Fotogroep Stijl biedt verrassende inkijkjes in hoe het er vroeger tijdens de oogst aan toeging. Alles wat bij oogst komt kijken, wordt treffend in een helder fotografisch beeld gevangen. Over de samenwerking tussen Fotogroep Stijl en ´t Olster Erfgoed kan terecht van een goede oogst worden gesproken.

Natuurtafel
In het infocentrum sluit de natuurtafel ook aan bij het thema oogsten met onder andere oogstproducten. De expositie valt gedeeltelijk samen met de IJsselbiënnale 2023 die plaatsheeft van 17 juni tot 17 september.
De expositie is dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur te bekijken in het Infocentrum IJssel aan de Rijksstraatweg 109 in Den Nul. Zie voor meer informatiekijk http://infocentrumijssel.nl. De toegang is gratis.


Foto's