heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
4 juni 2023 | Erik-Jan Berends

Film ‘Olst-Wijhe viert de Vrijheid’ beleeft première

De documentairefilm ‘Olst-Wijhe viert de Vrijheid’ beleeft op donderdag 15 juni om 19.30 uur haar première bij de Logtenberg op de Boerhaar. Voor deze première is een beperkt aantal kaartjes gratis beschikbaar.

Ondanks dat veel activiteiten rondom 75 jaar Vrijheid niet konden doorgaan vanwege corona, hebben inventief handelen en creativiteit ertoe geleid dat er toch nog activiteiten die al in 2020 zijn ontwikkeld later toch nog tot uitvoering zijn gekomen. Leden van de ‘Videogroep Olst-Wijhe’ hebben al deze activiteiten, waaronder Het Verhalenproject, Muziek aan de Diek, Het Vrijheidsconcert, Collegetour en Het Oranjehotel digitaal vastgelegd. Het resultaat is de documentairefilm met als titel: ‘Olst-Wijhe viert de Vrijheid’.

Gratis
Het gratis kaartje geeft geen recht op een specifiek gereserveerde plaats. Wie een mooie plaats wil uitzoeken, dient dus vooral op tijd te komen. De kaartjes (op is op) zijn verkrijgbaar bij DA-Bourquin aan de Langstraat 66 in Wijhe, het Holstohus aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst en bij Boekhandel Korten aan de Aaldert Geertstraat 19 in Olst.

De film is op zondag 1 oktober om 14.00 uur ook te zien zijn in het Holstohus in Olst. Begin september volgt daarover meer informatie.