heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Erica Hottinga
3 juli 2021 | Erik-Jan Berends

Fiets op 11 juli een rockend Rondje Pontje

Zittend op het terras, genietend van een lekkere burger met een biertje en goede muziek. Dit wordt werkelijkheid op zondag 11 juli. Vijf horecalocaties aan de IJssel serveren die dag tussen 11.00 en 17,00 uur niet alleen heerlijke versnaperingen maar ook niet te versmaden livemuziek. 

Deelnemers aan dit rockend Rondje Pontje rijden op de fiets langs de voortkabbelende IJssel van de ene naar de andere mooie locatie. Ze nemen een pontje, fietsen over de oude IJsseldijk, langs de Duursche Waarden, monumentale dijkhuisjes en grote IJsselhoeven en belanden op terrassen aan en zelfs op het water.

Rock en blues

Op vijf horecalocaties langs de IJssel krijgen de deelnemers tussen 11.00 en 17.00 uur goede gitaarmuziek te horen. Het programma begint met singer-songwriters en in de middag wordt het steeds steviger: van Rock & Roll tot rock en blues. Wie meer wil weten over de bands en op de hoogte wil blijven, doet er goed aan de Facebookpagina van Rondje Pontje Rock te volgen op @RondjePontjeRock of kijk op Visitheerde.com/evenementen.

Strippenkaart

Met de strippenkaart van 15 euro krijgen de deelnemers op elke locatie een koud drankje en een potje ‘stevige’ muziek. Op vertoon van je strippenkaart kunnen ze ook met de fiets twee pontjes de IJssel oversteken. De vijf locaties zijn in Den Nul, Wijhe, Veessen, Welsum en Olst. Een ticket kopen, kan in de webshop van Visit Heerde (visitheerde.com/webshop) of bij de deelnemende horecalocaties: Huize Ruys, IJsseldijk 46, Veessen; Eettapperij Bijsterbosch, IJsseldijk 85, Welsum; Bökkers Mölle, Rijksstraatweg 45, Olst; Op Duur, Rijksstraatweg 109, Den Nul en Terras De Loswal, Veerweg 1, Wijhe,

Kaarten kopen kan via https://www.visitheerde.com/webwinkel/tickets-rondje-pontje.