heeft u zelf nieuws of tips?

11 maart 2020 | Erik-Jan Berends

Er is al weer veel animo voor ATC Wijhe deal 2020

Tennisvereniging ATC Wijhe weet de laatste jaren veel nieuwe leden aan zich te binden. Een belangrijke bijdrage hierbij wordt geleverd door de twee enthousiaste en ervaren trainers.

Met de ATC deal laat de club beginners, of mensen die een periode niet meer gespeeld hebben, met tien lessen én een lidmaatschap tot het einde van het jaar (opnieuw) kennismaken met tennis en de club.

Laagdrempelig

Volgens André Mekers, één van de leraren, is de ATC deal bedoeld om mensen laagdrempelig, voor slechts 90 euro, te laten kennismaken met tennis bij ATC Wijhe. Na de eerste tien lessen kunnen de deelnemers extra lessen volgen maar er ontstaan ook al snel groepjes die zelf op een vaste avond gaan tennissen. Ook organiseert de vereniging nog een afsluitend toernooitje waaraan bijna iedereen meedoet.

Sfeer

“Je ziet al snel dat nieuwe leden hun weg weten te vinden binnen de club”, ervaart Jetze de Witte, voorzitter van de vereniging. “Veel nieuwkomers komen op de toss-avonden, een aantal gaat dit jaar al meedoen aan toernooitjes of de wintercompetitie. Naast de inzet van onze enthousiaste trainers draagt de goede sfeer op de vereniging, sportiviteit en gezellige kantine er zeker aan bij dat nieuwkomers positief zijn over tennis en zich snel thuis voelen bij onze vereniging. Met deze laagdrempelige actie willen we nog meer mensen laten kennismaken met tennis en onze club.

Deal

Gezien het succes van de ATC Wijhe deal in 2019 is de vereniging ook in 2020 weer begonnen met deze actie.  Volgens de trainers is het helemaal niet nodig om je samen met anderen aan te melden. “Doordat je meteen in een lesgroep terechtkomt, is de kans groot dat je binnen deze groep al snel een tennismaatje vindt op je eigen niveau.”

Aanmelden voor de ATC Wijhe deal 2020 (tien lessen en lidmaatschap 2020 voor 90 euro), kan tot 1 april via ledenadm@atcwijhe.nl.

 

 

 


Foto's