heeft u zelf nieuws of tips?

17 juni 2019 | Erik-Jan Berends

Eet Lokaal houdt inloopavond

Voedselcoöperatie Eet Lokaal in Wijhe heeft voor woensdagavond 26 juni om 20.00uur een inloopavond voor deelnemers en geïnteresseerden georganiseerd bij Fruitbedrijf van Vilsteren in Wijhe.

Voor wie interesse heeft om deel te nemen aan deze voedselcoöperatie is dit een mooie manier om de deelnemers en de bedrijven beter te leren kennen. Eet Lokaal in Wijhe is een voedselcoöperatie die bestaat uit ongeveer tien gezinnen. Zij kopen gezamenlijk voedsel in bij lokale bedrijven

De deelnemers bestellen de door hen gewenste producten op de website van de coöperatie. Die worden dan om de beurt door een van de leden van de coöperatie bij lokale producenten opgehaald. De gezinnen krijgen per Whatsapp bericht bij wie ze hun pakket kunnen ophalen. Het gaat daarbij onder meer om groente, fruit, vlees, honing, zuivel, eieren en paddenstoelen.

Wie meer wil weten over voedselcoöperatie Eet Lokaal in Wijhe is uitgenodigd op woensdagavond 26 juni om 20.00 uur bij Fruitbedrijf van Vilsteren. Vast een kijkje nemen op de website? Bezoek dan www.eetlokaalinwijhe.nl.