heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
6 december 2020 | Erik-Jan Berends

Eerste winnaars stempelactie Wijhe ontvangen taart

Het is niet wijnen, wijnen, maar stempelen, stempelen geblazen in het winkelgebied van Gastvrij Wijhe. Zaterdag werden de eerste winnaars van de winkeliersactie verblijd met een overheerlijke taart.

De eerste speciale zaterdagtrekking leverde als winnaars op de deelnemers Mulder, Wolswijk, Veldhoen, Konkelaar, Ten Kate, Van Ravenhorst, Ras, Schanekamp, Meutgeert en Bosscher. Zij zijn gebeld en kunnen bij bakkerij Jolink een heerlijke taart ophalen. Deze deelnemers aan de stempelactie deden tussen 10.00 en 17.00 uur hun spaarkaart in de speciale gouden actiebus ter hoogte van de Nicolaaskerk in de Langstraat. Wie ook extra kans wil maken bij een zaterdagtrekking kan nog meespelen op zaterdag 19 december tussen 10.00 en 17.00 uur. Ook dan staat de bus weer bij de kerk in de Langstraat tegenover Mico Bodywear. Deelnemers aan de extra trekkingen dingen overigens ook gewoon weer mee voor de hoofdprijs.

Hoofdprijs

Klanten ontvangen bij de deelnemende winkeliers – te herkennen aan de poster ‘Hier stroomt de liefde, koop lokaal’ – bij besteding van iedere 5 euro een stempel op hun stempelkaart. Volle en ingevulde stempelkaarten kunnen ze tot donderdag 24 december inleveren bij in de speciale actiebussen van Gastvrij Wijhe bij Albert Heijn, Mico Bodywear en de BONI. De hoofdprijs is een cadeaubon ter waarde van 250 euro bij Frank’s Bloemenhoek. De tweede tot en met de vijfde prijswinnaar ontvangt een boodschappenpakket. Verder zijn er nog talrijke andere prijzen te winnen. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.


Foto's