heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
21 november 2021 | Erik-Jan Berends

Decemberactie van Gastvrij Wijhe biedt weer kans op mooie prijzen

De stempelkaarten worden uitgedeeld, de inleverbussen staan klaar. De traditionele decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe is weer van start gegaan. Klanten kunnen tot en met vrijdag 24 december bij de aangesloten winkeliers weer stempels sparen en mooie prijzen winnen.

Meedoen is immers heel simpel. Bij besteding van iedere 5 euro ontvangen klanten een stempel bij de deelnemende ondernemers. Al bij tien stempels is de stempelkaart vol. De volle stempelkaarten kunnen in de bussen van Gastvrij Wijhe. Deze staan bij de Boni, Albert Heijn en Mico Bodywear. Alle deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de poster ‘Hier stroomt de liefde, koop lokaal’. De spaarders kunnen hun volle stempelkaart tot en met 24 december inleveren.

Prijzen

De eerste prijs is twaalf keer een boeket bloemen van de Bloemerije Wijhe. De tweede tot en met de vijfde prijswinnaar ontvangt een boodschappenpakket. Daarna volgen diverse andere prijzen ter waarde van 50 euro. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht; de lijst met winnaars wordt ook opgehangen bij Mico Bodywear.

Extra

Twee extra trekkingen zijn er op zaterdag 4 en 18 december. Wie daaraan wil meedoen, kan de stempelkaart deze dagen inleveren van 10.00 tot 17.00 uur in de speciale gouden bus ter hoogte van de Nicolaaskerk (halverwege de Langstraat). Uit de inzendingen hiervan worden tien winnaars getrokken. Ook zij krijgen persoonlijk bericht. Deze gelukkigen doen vervolgens ook weer gewoon mee voor de hoofdprijzen.

Juist in deze onzekere tijden hebben de ondernemers van Gastvrij Wijhe het centrum extra sfeervol aangekleed. Samen met de decemberactie wil ze bezoekers van het winkelgebied een aangenaam verblijf bieden.


Foto's