heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
22 december 2019 | Erik-Jan Berends

December stempelactie Gastvrij Wijhe nadert einde

De tweede extra trekking van de decemberactie van winkeliersvereniging Gastvrij Wijhe was afgelopen zaterdag. Stempelen en kaarten inleveren kan nog tot 24 december.

Deelnemers die zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur hun spaarkaart in de speciale actiebus ter hoogte van de Nicolaaskerk in de Langstraat inleverden, maakten kans op de extra prijzen. Die werden om 14.00 uur meteen uitgereikt aan de gelukkige winnaars Feenstra, Grave, Van Houte, Van der Lugt, Strijdveen, Krosman, Van Wijhe, Mekers, Klein Ovink, Vreeswijk, Visser, Beukema, De Jager, Roetert Steenbruggen en Oosterink. De bij de extra trekking ingeleverde stempelkaarten dingen ook gewoon mee voor de overige prijzen van de stempelactie.

Bloemen

Klanten ontvangen bij de deelnemende winkeliers bij besteding van iedere 5 euro een stempel op hun stempelkaart. Volle en ingevulde stempelkaarten kunnen ze tot dinsdag 24 december inleveren bij Slagerij Ruiter, Albert Heijn, Mico bodywear en Hema. Naast de hoofdprijs, een jaar lang gratis bloemen ter waarde van 350 euro, zijn er nog talrijke andere prijzen te winnen. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. 

Vrijdag 27 december is de grote trekking. De lijst van winnaars wordt zo spoedig mogelijk opgehangen bij Mico Bodywear. 


Foto's