heeft u zelf nieuws of tips?

1 maart 2022 | Erik-Jan Berends

D66 Olst-Wijhe hervat verkiezingscampagne

D66 Olst-Wijhe had na de inval van Rusland in Oekraïne de campagne sinds afgelopen donderdag opgeschort. In de raadsvergadering van 28 februari heeft fractievoorzitter Rimmert Brandsma aangegeven dat D66 Olst-Wijhe de verkiezingscampagne vanaf dinsdag 1 maart weer hervat.

Hij riep iedereen op om op 14, 15 of 16 maart gebruik te maken van de vrijheid om te stemmen. D66 is, net zoals iedereen, zeer geschrokken door de aanvallen van Rusland op Oekraïne. Fractievoorzitter Brandsma sprak het medeleven uit naar de Oekraïners die vechten voor hun vrijheid. Volgens hem is het bewustzijn over het wel of niet leven in vrijheid nog nooit zo duidelijk geweest. Juist daarom hervat D66 Olst-Wijhe haar campagne.

Strijdbaarder

“We zijn nog strijdbaarder geworden om onze democratische waarden te beschermen”, licht Brandsma toe. Hij beëindigde zijn betoog met een boodschap aan alle Olst-Wijhenaren. “Juist nu is het extra belangrijk dat u en ik op 14, 15 en 16 maart daadwerkelijk in vrijheid kunnen stemmen voor een nieuwe gemeenteraad.”