heeft u zelf nieuws of tips?

29 oktober 2021 | Erik-Jan Berends

COOL24 geeft op 6 november een knalfeest in Raalte

COOL24 uit Raalte  geeft op 6 november een knalfeest bij Brasserie Zwakenberg in het kader van haar vijftienjarig bestaan. COOL24 is een band (vereniging) uit Raalte en niet zomaar een band.

De band bestaat uit 24 leden, waarbij de zangsectie en ritmesectie worden ondersteund en soms worden weggeblazen door wel zestien blazers (saxofonisten, trombonisten en trompettisten). COOL24 speelt top 2000 repertoire, maar dan anders. Raymond Schrijver, voorzitter van COOL24: “Alle discostampers en soullegendes komen voorbij, waarbij we een flink aantal nieuwe arrangementen hebben laten schrijven speciaal voor zo’n grote band als die van ons. Wij staan erom bekend dat we een feestje kunnen bouwen. Maar dan niet alleen voor de mensen in de zaal. Ook op het podium willen we van elk optreden een feest maken. De laatste jaren hebben we regelmatig op besloten feesten mogen optreden, dus op 6 november houden we een gratis feest zodat iedereen ons kan komen zien, horen en ervaren.”

Topnummers

Raymond vervolgt: “Het moet een knalfeest worden met alleen maar topnummers, waarbij we het publiek de hele avond willen vermaken. Ook de stevige rock zal ditmaal niet worden geschuwd. DJ Wesley verzorgt de muziek in de pauzes. We willen juist nu, net na die lange Corona periode, ook ons als band opnieuw presenteren. Na vijftien jaar zit er nog steeds veel muziek in COOL24.”

Het feest is gratis toegankelijk. Er staat een bus waarin mensen een vrije gift kunnen doen. Het feeest begint om 20.00 uur en zal rond 00.00 uur eindigen, conform de dan geldende coronaregels.

 

 


Foto's