heeft u zelf nieuws of tips?

20 november 2020 | Erik-Jan Berends

College Olst-Wijhe deelt ‘liefde’ uit op Dag van de Ondernemer

Het was vrijdag 20 november de Dag van de Ondernemer. Een mooie aanleiding voor het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Olst-Wijhe om lokale ondernemers extra in het zonnetje te zetten.

Gedurende de dag werden diverse ondernemers uit de gemeente verrast met een bezoekje van burgemeester en wethouders. Die kwamen niet met lege handen, maar deelden speculaasharten uit van Bakkerij Jolink om zo symbolisch de ondernemers een hart onder de riem te steken. Zo’n honderd lokale ondernemers werden op deze dag in het met een traktatie verblijd.

Waardering

Wethouder Hans Olthof: “Het college heeft veel waardering voor de creativiteit, samenwerking en ondernemerszin die we in deze coronatijd bij onze ondernemers zien. Het is ook hartverwarmend dat veel van onze inwoners hun inkopen lokaal doen. Zo helpen we elkaar. Op deze speciale dag vinden we het als college mooi om – passend bij de campagne ‘Hier stroomt de liefde’ – onze ondernemers te ondersteunen en hen te laten weten dat we heel blij zijn dat ze er zijn.”