heeft u zelf nieuws of tips?

OAJK Baan
5 april 2021 | Erik-Jan Berends

Christian Muilerman stopt als voorzitter van het OAJK

Voorzitter van het Overijssels Agrarisch Jongeren Kontakt (OAJK) Christian Muilerman is tijdens de algemene ledenvergadering van 31 maart jongstleden afgetreden. Christian heeft zich de afgelopen drie jaar ingezet voor het OAJK en de laatste twee jaar in de rol van voorzitter.

Hij treedt af omdat hij zich volledig gaat richten op zijn boerenbedrijf. Naast Christian is ook Erik Visscher afgetreden uit het OAJK-bestuur. Ook voor hem geldt dat de combinatie van bestuurder en een eigen bedrijf leiden niet langer haalbaar is. Naast twee aftredende bestuurders zijn twee nieuwe bestuurders geïnstalleerd. Merel Straathof en Bart Stegink zetten zich vanuit het OAJK in voor de positie van de jonge boer in Overijssel.

Aanspreekpunt

Voorlopig gaat het OAJK-bestuur niet verder met een vaste voorzitter. De voorzitterstaken worden verdeeld over de huidige bestuursleden. Gerrit Baan wordt vanuit het OAJK-bestuur het aanspreekpunt. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-116 57 717 en per e-mail gerritbaan96@hotmail.com.

 

 


Foto's