heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
19 april 2023 | Erik-Jan Berends

Bram Alferink wint Wijhese eiertelwedstrijd van Gastvrij Wijhe

Met een record van 171 deelnemers was de eiertelwedstrijd van ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe rond Pasen een groot succes. De organisatoren hadden het blijkbaar niet gemakkelijk gemaakt. Alleen Bram Alferink (13) wist het juiste aantal op het wedstrijdformulier te noteren: 140 stuks.  

 Pepijn Liefers (10) telde 139 exemplaren; Jolie Spijkerman (7) en Lars van Olst (5) vonden er 138. Alle vier wonnen een overheerlijke grote paashaas van chocolade. De gouden eieren met het logo van Gastvrij Wijhe lagen in de etalages van de plaatselijke winkeliers. De paasactie blijft een succes; waar het deelnemersaantal de afgelopen twee jaren rond de 130 lag, waren het er dit keer veertig meer.

Etalages
De deelnemers aan de wedstrijd hoefden alleen het totaal aantal eieren dat in de etalages lag te vermelden op het wedstrijdformulier dat via de lagere scholen en via de HuisaanHuis/Reklamix in Wijhe was verspreid. Om het de eiertellers iets gemakkelijker te maken, stonden alle deelnemende ondernemers op het formulier vermeld.

Paasweekend
De actieve ondernemersvereniging had ook tijdens het paasweekend in het winkelgebied diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Ook daarvoor was veel belangstelling.