heeft u zelf nieuws of tips?

16 mei 2019 | Erik-Jan Berends

Boerenbedrijven zetten deuren open bij fietstocht

Salland Boert en Eet Bewust en LTO Salland hebben voor zondag 19 mei de jaarlijkse fietstocht langs boerenbedrijven georganiseerd. Belangstellenden kunnen tussen 10.00 en 12.00 uur starten bij Fruitbedrijf van Vilsteren in Wijhe en Schrijver Stalinrichting in Broekland (hier is tevens parkeergelegenheid).
De route brengt de deelnemers langs het varkensbedrijf van de familie Koekoek, vleesveehouderij ‘Limousin Oost’ van de familie Hietberg en melkveebedrijf Neuleman van de familie ten Have. Alle bedrijven zijn te bezichtigen. Bezoekers krijgen een rondleiding, kunnen dieren knuffelen, producten proeven en in gesprek met de ondernemer.

Tevens kan men meer informatie krijgen over de Broeklanderhof, de pluktuin in Broekland. Trekkers kiek’n kan bij Bruggeman Mechanisatie. Voor deze tocht is eveneens het landgoed van de familie Blijdenstein opengesteld.

De gratis fietstocht is geschikt voor jong en oud. De tocht is ongeveer 18 kilometer lang. De bedrijven zijn tot 16.00 uur geopend. Deelname is op eigen risico.

 


Foto's