heeft u zelf nieuws of tips?

9 november 2020 | Erik-Jan Berends

Bij SCHULTEN en De Logtenberg willen de komende weken extra gezellig maken

De avonden worden langer. Iedereen zit veel thuis, of we dat nu fijn vinden of niet. Thuis werken, verplicht veel thuis zijn. Dat vraagt om actie, aldus Joost Logtenberg en Ellen Schulten uit Wijhe.

Beide bedrijven, Bij SCHULTEN uit Wijhe en De Logtenberg uit Boerhaar, slaan hun handen ineen de komende  twee weken. “Dit is dé tijd om lokaal de krachten te bundelen en de consument een handreiking te doen om dit óók te gaan doen (is onze visie)………. Support your locals.” Ellen en Joost dagen iedereen uit het thuis deze weken éxtra gezellig te maken met elkaar. En wat past daar nu beter bij dan een mooi gedekte tafel en een lekker diner? Bovendien, zo luidt de strekking, voel je je vaak een stuk beter en krijg je meer uit je handen wanneer je er goed verzorgd én gekleed uitziet.”

Gratis

Eén en eén is twee. Wie een leuke outfit shopt Bij SCHULTEN, krijgt er de komende twee weken een gratis hoofdgerecht van De Logtenberg bij. De Logtenberg verzorgt op haar beurt ieder weekend in november een ‘Drive Thru’ met de drie gangen menu’s die je zelf kan samenstellen, desgewenst aangevuld met een passende fles wijn. “We zijn ervan overtuigd dat het juist nú extra belangrijk is goed voor jezelf en elkaar te zorgen en jezelf te belonen met iets leuks: maak het gezellig thuis. Een ‘uit eten gevoel’ doet wonderen”, volgens de twee ondernemers.

Glimlach

Joost en Ellen zijn beiden derde generaties binnen hun familiebedrijf. “We hebben deze bijzondere periode natuurlijk nog nooit eerder meegemaakt maar zijn ervan overtuigd dat we ons maximaal moeten aanpassen aan de tijdsgeest. Met een dosis creativiteit en een grote glimlach maken we graag het leven leuker. Dat geldt zeker nu.”

De actie loopt tot en met zaterdag 21 november. Iedereen ontvangt een voucher voor een hoofdgerecht bij besteding vanaf 175 euro. De vouchers zijn de gehele maand november te verzilveren bij De Logtenberg op Boerhaar.

 

 

 


Foto's