heeft u zelf nieuws of tips?

18 november 2023 | Erik-Jan Berends

Bezoek woensdag Verkiezingscafé De Uitslag in Olst

In Eetkamer Hier in het Holstohus in Olst is op woensdag 22 november vanaf 20.30 uur Verkiezingscafé De Uitslag gevestigd. De toegang is gratis. Iedereen kan meekijken naar de bekendmaking van de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen.

“In het huidige politieke landschap waarin het in gesprek gaan met en luisteren naar elkaar soms ver te zoeken is, willen wij deze avond juist op zoek naar de verbinding”, laten de organisatoren weten. “Tijdens deze avond volgen we uiteraard de landelijke uitslagen maar ook de uitslagen van onze gemeente. Deze worden bekendgemaakt en geduid door Anita ten Broeke, woordvoerder van de Gemeente Olst-Wijhe.”

Intermezzo’s
Ook is er plaats voor, soms serieuze maar ook luchtige, intermezzo’s. Zo zal stand-up komediant en improvisatietalent Lambert-Jan Koops bezoekers van Verkiezingscafé de Uitslag aan de tand voelen, zorgt het team van Muziekcafé Hier voor de inwendige mens én een aangepaste muzieklijst en heeft kunstenaarscollectief ’t Sal een expositie samengesteld.

Verkiezingscafé de Uitslag is een initiatief van Joke Proper, het NUT Olst-Wijhe en Muziekcafé Hier is ut. Ut Huus ondersteunt de avond.