heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
23 april 2022 | Erik-Jan Berends

Belangstelling voor eiertellen in Gastvrij Wijhe blijft groot

Lize en Davy Wagenvoord, Pim Veldhuis en Finn Krosman hebben afgelopen week hun prijs in ontvangst genomen voor de eiertelwedstrijd rond Pasen in Gastvrij Wijhe. De deelnemende winkeliers hadden in totaal 96 gouden eieren in hun etalages verstopt.

Van de 126 deelnemers aan de telwedstrijd hadden achttien het juiste antwoord ingeleverd. De belangstelling voor deelname blijft groot. Waren het vorig jaar bij de eerste editie – tijdens de coronaperiode – nog 133, dit keer werd met 126 bijna hetzelfde aantal ingeleverd. Vijf deelnemers kwamen van buiten Wijhe. De drie gelukkige winnaars ontvingen ieder een grote kip van overheerlijke chocolade.

Wedstrijdformulier

De gouden eieren met het logo van Gastvrij Wijhe lagen sinds woensdag 13 april in de etalages van de deelnemende winkeliers. De deelnemers aan de wedstrijd hoefden alleen het totaal aantal eieren dat in de etalages lag te vermelden op het wedstrijdformulier dat met de HuisaanHuis/Reklamix in Wijhe werd bezorgd. Om het de eiertellers iets gemakkelijker te maken, stonden alle deelnemende ondernemers op het formulier vermeld.


Foto's