heeft u zelf nieuws of tips?

11 mei 2022 | Erik-Jan Berends

ATC Wijhe viert 75-jarig bestaan groots op 10, 11 en 12 juni 2022

De Algemene Tennis Club (ATC) Wijhe bestaat op vrijdag 27 mei 2022 75 jaar. De vereniging viert het jubileum in het weekend van 10, 11 en 12 juni.

Op 27 mei 1947 tekende de verenging een contract voor van de huur van een perceel achter de fabriek van Meester om een tennisbaan aan te leggen. Daarmee werd de oprichting van de tennisvereniging een feit. Inmiddels is de vereniging uitgegroeid tot een levendige vereniging met meer dan 250 leden en is het aantal tennisbanen uitgebreid tot vier. Jaarlijks vinden er veel leuke en gezellige activiteiten en toernooien plaats, zoals het Open Toernooi en het Ouder/kind toernooi.

Boek

Tijdens het jubileumweekend zijn er onder andere een (oud-)ledentoernooi, een BBQ en een geweldige feestavond. Een ander hoogtepunt tijdens het weekend betreft de overhandiging van het eerste exemplaar van het boek ’75 jaar Algemene Tennisclub Wijhe, 1947-2022’, waarin de geschiedenis van de vereniging is opgetekend.

Aanmelden

Aanmelden voor activiteiten tijdens het jubileumweekend kan tot uiterlijk 27 mei via de website https://atcwijhe.nl/. Ook staat daar meer informatie over het programma. Leden en oud-leden worden opgeroepen zich aan te melden. Het zou leuk zijn als er zoveel mogelijk oud-leden zich aanmelden om zo leuke herinneringen met elkaar op te halen.


Foto's