heeft u zelf nieuws of tips?

14 mei 2020 | Erik-Jan Berends

ATC Wijhe houdt jeugdchallenge voor alle kinderen uit Olst-Wijhe

ATC Wijhe heeft, samen met Uthuus, een Jeugdchallenge georganiseerd. Kinderen uit Olst-Wijhe konden de afgelopen periode niet naar hun sportvereniging en hebben zin om eindelijk weer lekker te mogen sporten en bewegen. Vanuit Uthuus kreeg ATC Wijhe de vraag om daarom haar tennisbanen beschikbaar te stellen voor alle jeugd.

“Dat doen wij natuurlijk graag en daarom organiseren we samen met Uthuus een Jeugdchallenge”, zegt voorzitter Jetze de Witte. “Wij dagen alle kinderen van 6 tot en met 18 jaar uit om zich op te geven om drie keer op een vrijdagmiddag te komen tennissen onder begeleiding van enthousiaste sportleraren, docenten en ervaren tennissers. De vereniging zorgt voor rackets, ballen en andere materialen. De kinderen moge ook hun eigen racket meenemen.”

Indelen

Het maakt niet uit of de deelnemers al kunnen tennissen of nog helemaal, iedereen is welkom en kan meedoen. Ze hoeven ook geen lid te zijn en kunnen zich ook aanmelden samen met een vriend of vriendin. De Witte: “We gaan jullie indelen op leeftijd en ervaring. Dus geef je op en kom tennissen op vrijdag 15, 22 en 29 mei. Deelname is gratis.” Vooraf aanmelden, is verplicht en kan via www.uthuus.nl, let wel op: vol=vol. Uiteraard wordt het corona-protocol gevolgd.

Lessen

Kinderen die de smaak te pakken hebben gekregen, kunnen tevens meedoen met de Zomerchallenge. Hierbij krijgen ze zes lessen van professionele clubtrainers en het lidmaatschap voor de hele zomer tot 30 september 2020 voor maar 30 euro. Deze actie staat ook open voor kinderen die niet meedoen aan de Jeugdchallenge. Mail voor de Zomerchallenge naar ledenadm@atcwijhe.nl of kijk op de website van ATC Wijhe.