heeft u zelf nieuws of tips?

18 mei 2019 | Erik-Jan Berends

ATC Wijhe biedt zomeruitdaging voor voetballers, handballers en andere sporters

Tennisvereniging ATC Wijhe biedt deze zomer tennis voor voetballers, handballers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers drie tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Deelnemers kunnen zich individueel of met teamgenoten inschrijven. De kosten zijn 40 euro. Inschrijven kan tot 8 juni 2019.Algemene Tennis Club (ATC) Wijhe is een gezonde, actieve vereniging, die genoeg activiteiten biedt met als doel het iedereen naar de zin te maken. Het tennispark heeft vier verlichte kunstgrasbanen, waardoor er het hele jaar getennist kan worden. Gezelligheid, sportiviteit, aandacht voor de jeugd en betrokkenheid van de leden staan hoog in het vaandel. ATC Wijhe heeft een gezellige kantine, waar tennissers onder het genot van een drankje kunnen napraten of hun teamgenoten kunt aanmoedigen.

Contactgegevens en aanmelding
Martin Jansen, Ledenadministratie ATC Wijhe, ledenadm@atcwijhe.nl, 06-159 60 273.