heeft u zelf nieuws of tips?

9 maart 2019 | Erik-Jan Berends

ATC Wijhe benoemt nieuwe voorzitter

Tennisvereniging ATC Wijhe heeft op woensdag 6 maart Jetze de Witte benoemd tot nieuwe voorzitter. Hij neemt de voorzittershamer over van Ronald Jorna, die 3,5 jaar voorzitter is geweest van de tennisclub in Wijhe.

“Door een langdurige blessure kan ik niet langer tennissen”, aldus de oud-voorzitter. “Hierdoor kwam ik het laatste jaar te weinig op het tennispark, waardoor je steeds minder weet wat er speelt binnen de vereniging. Dan is het op een gegeven moment tijd om het stokje over te dragen.”

Jetze de Witte is nu dertien jaar lid van de vereniging maar heeft er in zijn jeugd ook al gespeeld. “ATC Wijhe is een mooie vereniging. De club is zowel in sportief als financieel opzicht heel gezond. Het is een gezellige vereniging met veel actieve vrijwilligers. Komend voorjaar doen we met dertien seniorenteams en tien jeugdteams mee in de competitie. En het ledental is de afgelopen vier jaar met 15 procent gestegen.”

Toch kan de vereniging niet op zijn lauweren rusten, dus ook de nieuwe voorzitter zegt prioriteit te geven aan het op peil houden en zo mogelijk uitbreiden van het ledenbestand. “Daarom hebben we voor 17 maart het Open Dag Toernooi georganiseerd. Tot 1 april kunnen aspirant-leden gebruikmaken van de ATC deal, waarbij nieuwe leden voor 95euro tot het einde van het jaar lid zijn, inclusief tien tennislessen. Voor jongeren van 18 tot en met 25 jaar kost het zelfs maar 70 euro.”

Zie voor meer informatie over de ATC deal de website www.atcwijhe.nl.

 

 

 

 


Foto's