heeft u zelf nieuws of tips?

20 maart 2019 | Erik-Jan Berends

Alle Mode- & Lifestyle winkels nodigen uit tot Lenteshoppen

Morgen is het 21 maart: de lente staat voor de deur! De Mode- & Lifestyle winkels in Gastvrij Wijhe hebben het voorjaar al in hun bol en beginnen de lente dit jaar gelijk met een weekend Lenteshoppen.

Alle deelnemende ondernemers hebben de lente volledig in huis gehaald. Klanten hebben volop keuze uit nieuwe modecollecties, brilmonturen, kapsels en schoonheidsbehandelingen. De adviseurs helpen je om er dit voorjaar extra mooi uit te zien. Uiteraard hebben ze tevens de mooiste woonaccessoires en decoraties om ook ín huis de lente te vieren.

Wat is er leuker dan te struinen, voelen, passen en proberen? De ondernemers nodigen iedereen van harte uit om tijdens het lenteshoppen op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart langs te komen. Bij aankopen bij één van de deelnemers, ontvangen klanten een leuke voorjaarsattentie voor thuis.

De deelnemende winkeliers zijn: Elferink Mode, Ellen Haarmode & Huidverzorging, HEMA, Ischa, Mico Bodywear & Lef Underwear, Per Voi, Bij SCHULTEN, Stevens Optiek en  Vloedgraven Bloemen & Wonen.

 


Foto's